Sara och om livet.

81 Trappsteg upp!

Kategori: Allmänt

 
Jag tror att ni tror att jag har dött, och det har jag nästan också. Vaknade i morse och kände att det inte var den vanliga apatiska känslan som infinner sig varje morgon, utan idag var det något utöver det vanliga. Så här i efterhand förstår jag inte ens hur och varför jag tog mig till jobbet, men insåg ganska fort att jag inte skulle vara där. Så nu har jag tillbringat 13 timmar i sängen och känner mig fortfarande död. Men med lite energi, död med energi? Ja, precis så känns det.. Febern är bortsoven hoppas jag.
 
Annars har jag flyttat. Till ett kollektiv och det känns väldigt bra. I oslo bor de flesta i kollektiv så tro inte att det är något svenskt hippie kollektiv från 70-talet där vi bara äter grönsaker och inte har någon tv. De har vi i och för sig inte.. Men det är jättemysigt här, förutom att man förfryser det mesta när man behöver gå på toaletten, som har frost på INSIDAN AV FÖNSTRET! och att man helst inte går utanför sitt eget rum denna årstid. Men det är mysigt, och det ligger 81 TRAPPSTEG UPP! Hej snyggt ass! Har inte sett en enda hiss än så länge i Oslo i ett lägenhetshus, det är ingen myt att de är hurtiga i Norge! Bilder kommer, en dag när jag kan förflytta mig från sängen..
 
Vad händer annars? Jo jag förstår det mesta av det norska språket nu, eller de mesta, jag förstår säkert bara en liten liten liten del, men jag behöver inte få allt förklarat för mig några extra gånger. Några norska ord har jag lärt mig också. En del är väldigt praktiska, och enkla att säga, en del är fula och jobbiga att säga, men liknar inte de svenska orden så man måste säga dem för att bli förstådd. Norska språket och dess dialekter är en gåta, men det är okej. :)
 

Okej, slut på energin, dags att se 10 till avsnitt av Rederiet och förhoppningsvis somna inatt.. Det dröjer inte lika länge till nästa avsnitt.. va fan.. Inlägg! 
 
/ Oslos snarts snyggaste ass om jag behöver gå upp och ner för trapporna varje dag, vilket jag nog måste...