Sara och om livet.

Bilderna

Kategori: Allmänt

 
Ja det där utlovade bilderna från stockholm, inte en aning vart dem har tagit vägen. Inte på minneskortet iallafall. 
 
Annars har det varit en väldigt produktiv dag från min sida. Fick lite gjort på jobbet, städat här hemma, tvättat, lagat mat och bakat chokladbollar. Svenska chokladbollar är nämligen en favorit på jobbet, :) å det fattar man ju, det är ju svenskt!

Säger man chokladbollar här, så tror de att det är sjokoladeboller, och det är något helt annat. Det är nämligen en vetebulle, alltså bara en vetebulle. Tänk er en semla utan grädde eller någonting alls. De äter de här, bara en sån liksom, och så finns det två andra varianter där bollarna är lite spejsad med choklad eller russin. Var väldigt skeptisk till boller innan jag provade. Har dock en annan uppfattning nu, det är farligt goda! Men då ska de köpas på typ SevenEleven och vara nygräddade! 
 
 
 
 
 
 
 
Såg sista avsnittet av rederiet igår. Sjukt att jag sett 318 avsnitt på fem månader. Lite besviken på slutet, men svårt kanske att göra ett slut på en serie som egentligen kunnat hållt på än idag. Vilket jag hade önskat. Gillar verkligen Joker,Uno och gänget! Men nu börjar jag på Tre Kronor, tror jag kommer fästa mig vid de karaktärerna också. 
 
Nej, dags att försöka sova. Tog en liten powernap igår mellan 17,30-22. Inte att rekomendera, men är man trött och sliten och längtar efter sol så är man. Resulterade dock i att jag inte somnade före 02,50 inatt i allafall. Hoppas solen skiner imorgon...........
 
 
 
 
...........jag behöver som ni ser fylla på med mycket energi....

Klapp på axeln

Kategori: Allmänt

 
 
Läste min to do list som jag skrev för ett tag sedan och jag har faktiskt bockat av några saker på den listan.
Optikern, check. Nya glasögon, check snart.
Skidkläder, check.
Batteri till brandvarnaren, check.
 
Det var otroligt spännande att vara hos optikern faktiskt. Tog kort på ögonen som jag fick se på,3D och grejer, satt som ett barn som träffar tomten typ. Kollade sjukdomar och allt såg väldigt bra ut sa optikern, och då kunde jag andas ut och tänkte att nu klarar jag mig ett tag till...(bra inställning jag har, hm..) Hade dock fått försämrad syn.

Har även köpt en kamera som jag tänkt göra väldigt länge, så det köpet väger nästan över de sakerna jag inte gjort på listan.. 
Banken är lite jäkligt att få till. Jag jobbar 8-16 varje dag. Banken har öppet 9-15 varje dag. Stör mig så fruktansvärt att allt är så jäkla bekvämt i norge. Visst är det till fördel ibland, typ att jag kan jobba 8-16 varje dag och aldrig behöver jobbar på söndagar. Men så fort man behöver uträtta något så kör det ihop sig! Egentligen ett väldigt litet problem om man jämför, men fortfarande störigt................................Ska ordna det till veckan så blir det en stor klapp på axeln till mig! 
 
Annars har jag varit i Stockholm för en efterlängtad träff med tjejerna från gymnasiet! Det var en härlig helg och det var så kul att ses igen, vissa har jag inte sett sedan vi tog studenten, dåligt! Dock slutade helgen med matförgiftning för min del, på planet mellan Stockholm-Oslo. Är ju dock inte ens förvånad, händer alltid mig. Men nu är jag den erfarenheten rikare också. Kebabtallrik blir det inte på ett tag igen iallafall!!! Ska bjuda på några bilder imorgon :) 
 
 
Förra helgen var jag ute i värmlandsskogen, som tydligen skulle vara väldigt fint, fint var det, men jag vet inte, det slår inte hälsingeskogarna, men det är inte mycket som gör det! :) Provade kameran för första gången, mycket inställningar att lära sig, längtar efter vår och sommar nu så jag kan gå ut och lära mig min nya hobby!
eehe, hoppas den håller i sig lite längre bara än projekt virka ett pannband...
 
 
Snäll och tålmodig modell trots en dålig fotograf, men övning ger färdighet... kanske.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt för nu, måste göra klart en Nike order ikväll, men det kommer liksom lite andra saker ivägen... men ska skynda mig så jag hinner några avsnitt rederiet, sista säsongen nu!