Sara och om livet.

bota hemlängtan

Kategori: Allmänt

Har senaste veckan längtat hem. Till familjen och Rimsbo. Går runt och tänker på hur mysigt det ska bli att få komma hem till jul! Hoppas på massa snö så jag får se något annat är regn och grått väder. Börjar bli mer än fruktansvärt trött på det nu...ibland behöver man lite energi! ♥
 
 
 

måndagar....................

Kategori: Allmänt

Måndagar är verkligen så av eller på för mig. Antingen tycker jag att det är kul med måndag för det är ny vecka, nya möjligheter ni vet. Eller så bara hatar jag dem. Idag var det lite hat. Kan vara för att jag vaknade, eller jag vaknade nog inte ens, och var så fruktansvärt trött. Inga kunder på jobbet så jag höll på att somna stående. Kommer hem från jobbet, lägger mig och somnar på fem minuter. Vaknar två timmar senare av att Clary kommer hem, tur det annars hade jag sovit fortfarande. Nu längtar jag bara tills klockan blir lite mer så jag kan gå och sova för kvällen.. Men antagligen är jag snart pigg igen och kommer inte somna försen mycket senare... 
 
Annars har helgen varit intensiv. Jobbat på Reebok Convention på idrottshögskolan här i Oslo. Man kan kalla det en träningskonferans för PT och instruktörer från hela landet. Stod och sålde Reebok produkter för butiken och det var fruktansvärt roligt. Bara massa seriösa träningsintresserade människor som alla var väldigt glada och positiva. Ibland önskar man att man bara hade dessa kunder varje dag... :) 

Sedan besökte jag Kenny och Rebekka i deras nya lägenhet och myste med marsvinen, eller var det hamster. Nej marsvin, jättesöta, men konstiga djur alltså, vet inte riktigt vad det är för typ av djur..
 

 
Så från att ha rört mig på ett områda om ca en kilometer har jag nu utvidgat mina vyer i Oslo riktigt bra i helgen. På tiden kan man tycka, och ja, jag håller med. Men jag har inte tid! Eller... Kanske ska skippa den där eftermiddagsluren så blir det några timmar över..
 
 

ROLIGT

Kategori: Allmänt

 
 
Kan nog inte säga det tillräckligt många gånger, men jag älskar fredagar! Skulle räcka gott o väl med fyra dagar i veckan för mig. Tisdag och fredag-söndag. Vilken kombo!
 
 
Efter vissa påtryckningar om vad som var så roligt häromdagen så är det dags att berätta.. Egentligen kanske det inte var så roligt, men när man är i situationen eller om man känner Clary the one and only, så var det fruktansvärt roligt. 
 
Vi sitter o soffan och äter (skrällen) med varsin dator i knäet och pratar med varandra lite då och då. Helt plötsligt så skriker Clary, att hon har brutit tån. Från att ha suttit tyst med datorn i knäet och helt plötsligt har hon brytit tån? Jag bryr mig inte särskilt mycket om det utan allt fortsätter som vanligt. Men så börjar hon knysta igen efter ett tag, så jag bestämmer mig för att gå dit och kolla och möts av det här..
 
 
 
 
Ser ju hur lungt ut som helst.. Har aldrig sett mer avslappnat ut för tusan! Dessutom har hon ju inte rört sig ur fläcken på hur länge som helst. Ingen bruten tå här inte.
Eller.. Hon har alltså flyttat en liten sväng på foten och fastnat med tånageln på strumpan på andra foten, och brutit tånageln i allafall.. Ganska rejält med, men den bilden bjuder jag inte på....
 
Trevlig helg på er! 

Att hitta saker att blogga om

Kategori: Allmänt

 
Bloggar alledes för sällan, vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om. Satt och diskuterade det med Clary ikväll, om vad jag ska skriva om. Sen kom jag ju på att det nästan varje kväll händer något spännanade här hemma, och ikväll var inget undantag. Men för att det från början... Jag har i några veckor tänkt att jag måste skaffa mig en kreativ hobby, för att få lite stimulans för mina fantastiska kreativa sidor.. Som jag inte har. Men jag känner ändå lite stimulansbehov. En gång i tiden pysslade jag en del kort, typ grattiskort,julkort.. Men de sakerna ligger typ nedpackade i en låda någonstans i Alfta. Ikväll blev det ganska defenitivt att jag måste skaffa en hobby, för min nuvarande hobby är att äta, det är ingen bra hobby. Det enda positiva i det här är att jag delar den hobbyn med mina roomies iallafall.
 
Igår; Kladdkaka.
Idag: Popcorn och kladdkaka. Och det var inte resterna från igår, det var en ny kladdkaka.
 
Nästan bara att ställa in i skåpet igen!
 
 
 
Näääästan bara att ställa in i skåpet igen...
Behöver ju inte krydda till nästa gång bara! (Dyrt i norge ni vet...)
 
 
 
 
 
Det var gott, men ska nog ändå avsluta den här hobbyn. Förslag till vad jag ska ha för ny hobby? Behöver ganska snabbt då för att inte falla tillbaks till den här ganska trevliga, men osunda kvällsaktiviteten..
 
Imorgon ska jag skriva om det riktigt roliga som hände här ikväll. 
 

Hälsingelandets egna stolthet.

Kategori: Allmänt

 
 
 

Ingen som du kan få mig att le åt små saker.

 

Lungt och skönt, eller?

Kategori: Allmänt

 
Elin och Clary har flytt landet för lite semster i London.. Inte alls avis, det är säkert samma skitväder där som här, regn och rusk och... Eller så är det awesome! Jag ska åka dit i vår, och då ska jag turista.. Jag längtar redan!
 
Så jag tänkte att det skulle vara lite lungt och skönt här hemma utan dem.. Jag älskar att njuta av ensamtid, bara vara o göra vad jag vill, när jag vill.. Det gör jag ju i o för sig ändå, men att va alledes ensam är något speciellt det. 
Men det finns ju vissa fördelar med att bo med Elin och Clary (det finns såklart massvis, men just de här specefika..), som man kanske inte uppskattat så mycket innan men som jag märkte att jag inte hade i måndags när jag vaknade.
 
Clary kliver alltid upp innan mig, och hon väcker mig varje dag, och det behövs verkligen, jag är så otroligt morgontrött och jag hatar verkligen att kliva upp.. Hon får tjata, och hon får stå ut med att jag är skitsur och försöker spela "vaken" för att få henne att sluta.. Men ändå gör hon det varje dag. De dagar jag ändå somnat om har Elin räddat mig genom att hon behöver gå på toa etc.. Helgerna har även Elin varit den som fått mig upp. 
I måndags fanns ingen Clary och ingen Elin. Det resulterade i att jag vaknade 8,50, alltså 50 minuter efter att jag börjat jobbet.. Bra start på veckan! Nu kan det bara gå bättre.. Eller??
 
 
Måndagkväll ska jag laga mat, och samtidigt som soppan ska koka lite fint på spisen så tänkte jag att jag kunde kolla lite på Rederiet, (riktigt bra för övrigt!) Bara det att då kokade soppan över såklart.. Över hela spisen och ner på golvet.. Det hade aldrig never ever hänt om Elin hade varit hemma, för då hade hon påminnt mig om att jag hade soppa på spisen... 
 
KOM HEM!!!!! Jag ska aldrig mer vara sur på morgonen för att du väcker mig Clary, och jag ska alltid uppskatta när du påminner mig om spis,fläkt,etc.. Elin! 
 
De här va skittråkigt och jobbigt att ta hand om.....
 
 
 
 
Brände inte soppan i allfall :) 
 

 
 
 
 
 

en helg

Kategori: Allmänt

 
 
 
En underbar helg i Karlstad med födelsedagsfirande och träff av vänner. Tack alla som gjorde helgen och dagen så BRA! ♥
 
 
Vaknade på söndagen och hade ont i huvudet, 24 år gammal och bakfyllan kommer numer med huvudvärk,jag gillade mer att vara typ 21-22 när bakfylla knapp fanns.. Men när man är vuxen så kan man välja att ligga en hel dag inne i soffan och mysa också. Det är väl en av de bästa fördelarna med att vara vuxen, att man väljer själv vad man vill göra och när. Jag slänger gärna bort en dag på att va bakfull, vad ska jag fylla dem annars med?
 
Nu är det bara ett år tills man fyller,äldre..... Nästa sommar tänkte jag ha en riktigt stor fest i Rimsbo, (Mamma o Pappa, det går väl bra?Ni kör ju catering och övernattning med hela kitet..Rimsbo Resort!) Alla ska med!!
Ta med en sovsäck, badkläder och ett riktigt bra partyhumör. Spelar ni något instrument, ta med det också i såfall.
Eller va fan, ta med vad ni vill.. :)
 
/ Ett år äldre, ett år klokare, ett år snyggare.. :)